Strokovna ekskurzija – čebelarski sejem Beograd

9. ČEBELARSKI SEJEM BEOGRAD

DATUM POTOVANJA: 04.- 05. marec 2017
1. DAN 04.03.2017
Odhod avtobusa iz Murske Sobote ob 02.00, Črenšovci 2.20, Lendava 2.50.
Vožnja mimo Zagreba, Slavonskega Broda, Bajakova, Rume do Beograda. Po
prihodu v srbsko prestolnico celodnevni obisk sejma na beograjskem
sejmišču, odvijal se bo v dvorani 2. Po ogledu pozno popoldan nastanitev v
hotelu Nevski, po krajši osvežitvi odhod na večerjo, ki bo v boemski četrti na
Skadarliji ob zvokih tamburašev. Nočitev.
2. DAN: 05.03.2017
Po zajtrku panoramska vožnja z ogledom ožjega mestnega središča. Nato
sledi vožnja pod vznožje Fruške gore, v Sremskih Karlovcih si bomo ogledali
domačijo Živanovič, ki se ukvarja z čebelarstvom in vinogradništvom, tako da
bomo pokušali znamenita fruškogorska vina med katerimi posebno mesto
zavzema Bermet. To vino je posebnost, tako po okusu kot po načinu
pridelave. Možen krajši postanek v Novem Sadu. Popoldan povratek proti
domu, kamor bomo z vmesnimi postanki prispeli v večernih urah.

CENA POTOVANJA NA OSEBO JE 132 EUR PRI UDELEŽBI NAJMANJ 40 OSEB
IN ZAJEMA:
– prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine, parkirnine
– nočitev z zajtrkom v hotelu Nevski****
– večerjo v restavraciji na Skadarliji
– ogled muzeja čebelarstva, pokušino vina in medu Sremski Karlovcih
– vstopnino za ogled sejma
– organizacijo in vodenje potovanja
– osnovno nezgodno zavarovanje na potovanju,
– hrano na avtobusu med potovanjem (5€)
– DDV

Doplačilo za koriščenje 1/1 sobe je 25 EUR.
Splošni pogoji poslovanja Turistične agencije so sestavni del programa.
Predplačilo v višini 50 € na osebo do 10.2.2017 ali na navedeni datum od
16-18 ure v Gostilna Žabjek Žižki .

Kontakt ; Jožef Tratnjek 041 886 652
Degustacija : Domačija Živanović ( Ni prevedeno)

Poseta Muzeju Pčelarstva sa pričom o razvoju i istoriji pčelarstva, vinskom lagumu
300 god. gde gosti dobijaju informacije o razvoju vinogradarstva i vinarstva kod nas.
Mogu videti I najstariju fotografiju u Srbiji. Sa degustacijom od sedam(7) do
osam(8) vrsta vina ( Rizlinga Rajnskog, Tamjanike(autohtona sorta) , Šardonea,
Kaberne Sovinjona, Merloa, Probusa kao autohtone crvene karlovačke
sorte grožđa, Rozea-Romanse , Bermeta crvenog i belog, Medovače kao i
degustacija bar tri vrste meda. Pored degustacije vina i meda gostima
se sprema “ Sremačko meze” koje u sebi sadrži pečenice, vrata, kulena,
džigernjače, sira, maslina, krastavčića i pogače.

V imenu ČD Črenšovci vam želim prijetno potovanje !